Fredrik - student den 1 juni 2011

Onsdagen den 1 juni 2011 var det dags för Freddan att ta studenten. Vi tog bilen in till Enköping för att fira. Freddan anlände i blå traktor tillsammans med klassen.

Traktor

Det var en mycket städad klass som till och med tog sig av flaket med stil.

Traktorflak

Fredrik tog sig ned för flaket med betygen i högsta hugg.

Freddan på flak

Studentmask, skumpaflaskor och glad geting runt halsen - och ett självklart segertecken.

Hurra

Här är namnen på gänget som gjord'et.

Student

Vi hade hållit på halva morgonen med att bygga en skylt som skulle hålla för dagens påfrestningar. Det blev till slut en konstruktion med bygg-plyfa och grabber-skruv. Mycket slagtålig, vilket tyvärr en del intet ont anade förbipasserande fick smaka på.

Skylt

Sedan var det kortege med blåsorkester genom staden. Det var en mycket stor mängd studenter så vi missade Freddans klass när de passerade rondellen vid brandstationen.

Studenter

Sedan lyckades vi hitta honom uppe vid Doktor Westerlunds staty. Så här glad var han då. Linda hängde på honom en snusdosa som minne för en gammal incident.

Freddan

Här ses Fredrik med skyltar och påhäng.

Kepsläge

Därefter bar det iväg hemåt mot väntande släkt och vänner. Vi körde kombinerat student- och 75-årsfirande tillsammans med morfar. Det var en härlig bredd på gästerna som även fick känna på vår tipspromenad. Sedan grillade vi och slamrade till långt in på småtimmarna.